Sessam.se | Länkarkiv och Artikelkatalog  - Article Details
STATISTIK
  • Aktiva Länkar: 528
  • Väntande Länkar: 4
  • Länkar Idag: 0
  • Antal Artiklar: 39
  • Antal Kategorier: 20
  • Under Kategorier: 214

Få bättre ränta - ta hjälp av lånemäklare

Skapades: March 23, 2016 04:58:23 AM
Författare: David
Kategori: Ekonomi: Låna pengar
Gör man något ofta, dagligen eller bara några gånger i veckan så blir man bra på det. Fortsätter man dessutom under en längre tid kan man mer eller mindre kalla sig expert inom ett visst område för att man vet hur man ska göra det snabbt och effektivt.

Tar man lånebranschen och alla dess erbjudanden som vimla runt en som ett exempel. Inom detta finns det väldigt mycket information, men en som mig själv som på sin höjd går till banken 3-5 gånger på en 10:års period vet inte alls vad man ska välj.

Jag är totalt nybörjare på hur man förhandla med en bank om bästa räntan eller ens hur man ska få ytterligare rabatter och förmåner. Detta för att jag inte gör just detta varje dag eller ens en gång i veckan. Det handlar om vart annat år eller var tredje på sin höjd.Men som tur är behöver jag inte heller bry mig något vidare om detta utan jag kan forsätta fokusera på det som jag gör dagligen och det som jag är expert inom. Låneförhandligen lämnar jag över till ett företag som kan och gör detta dagligen, flera gånger om dagen. De som hjälpt mig heter Lånemäklaren och är väl förberedda på hur en låneansökan går till samt hur man förhandlar med respektive bank för att få till en bra deal.

Få erbjudande från flera bankerOm du likt mig är väldigt upptagen med jobb, familj och annat som betyder mycket för dig i livet. Varför inte lämna över en av livets arbetsuppgifter till 3:e part som i detta fallet är låneansökan till flera olika banker? Man slipper snacket och vet att man får en bra ränta då Lånemäklaren skickar ut din ansökan till flera olika banker som då får buda. Den som ger dig lägst ränta får helt klart förmedla ett lån till dig.Givetvis kan man göra allt detta själv men då får man vara beredd på att lägga ner mycket tid samt ha bra argument till varför man ska få en bra ränta etcHos Lånemäklaren kan man ansöka om lån upp till 400 000 kr med en maximal återbetalningstid på 15 år.

Röstning:

Rösta på artiklen:  
 
Medeltal: 0.5 (2 Röster)

Kommentarer:

Inga kommentarer än.

Lämna kommentar:

Bildkod

*Skriv in koden som visas ovanför:  

ARTIKLAR
Politiska händelser 2020
Det politiska spänningsläget i västvärlden stramas åt allt mer, och klyftorna mellan de politiska blocken blir allt större. Samtidigt står världen inför flera politiska vägskäl som utlovar stor dramatik under året.