Sessam.se | Länkarkiv och Artikelkatalog  - Article Details
STATISTIK
  • Aktiva Länkar: 528
  • Väntande Länkar: 4
  • Länkar Idag: 0
  • Antal Artiklar: 39
  • Antal Kategorier: 20
  • Under Kategorier: 214

Köp billigare bränsle, kör billigare

Skapades: June 25, 2008 01:13:48 PM
Författare: bränsle
Kategori: Motor: Bränsle

Köp billigare bränsle, kör billigare

Vill du veta hur du enkelt konvertera din bil för att köra på vatten och gas i dag, och dubbla dina mätarställning och spara tusentals kronor i bränslekostnader varje år?

Läs mer på engelska och beställ denna guiden för under $50 ( 350 kronor) Klicka här

Är du trött på dem stigande priserna som resten av Sveriges befolkning?
Vill du sluta betala för dyr gas och spara över 50% i bränslekostnader och samtidigt hjälpa miljön genom att köra ett fordon med renare utsläpp? Körs bilen på vatten kommer du att spara tusentals kronor varje år i minskad bränslekostnader, medans du betydligt förbättra ditt fordon bränsleeffektivitet.

Kör billigare

Gör-det-själv omställnings guiden är lätt att följa med steg-för-steg-instruktioner och den är extremt billig! 
Denna omvandling är mycket lätt att installera och ta bort, det kommer inte annullera din bils garanti på något sätt och det bästa av allt, du behöver inte veta något om bilar, allt du behöver veta täcks i enkla steg- för -steg format med scheman för att få dig som inrättats på nolltid. Denna metoden fungerar över hela världen, det är bara det att många vet inte om den ännu.

Omställningsguiden visar dig hur du använder el från bilens batteri till att separera vatten till en gas som kallas HHO. HHO är betydande energi, i slutprodukten är det bara vatten kvar. Denna teknik är bevisad. Endast en liten mängd vatten behövs också, till exempel: extremt lite vatten ger dig över 1800 gallon HHO gas, detta kan du köra på i flera månader. Du kommer att spara massor med pengar på detta och det förbättrar bränsleeffektivitet dramatiskt på ditt fordon.

Fungerar inte denna metoden för dig som garanterat kommer du att få dina pengar tillbaka, du har 56 dagars returrätt på denna produkten. Köp billigare bränsle och spara pengar med denna metoden som kommer att chocka världen när den helt har nått ut på marknaden världen över!


Röstning:

Rösta på artiklen:  
 
Medeltal: 0.2 (5 Röster)

Kommentarer:

Guest:
2008-10-03 00:58:40
Ni kan köpa den av mig, den är beprövad och testad av mig. En bensinbesparing på mellan 30-50%(ibland mer!!). Blanda gärna med 50% etanol i tanken. Du får fullständiga instruktioner på installation och sk. tuning. Skriv ett email. Kan visa det i Sthlm, men endast om ni ska köpa den. Säljes för 4600:-. Först till kvarn gäller.

Lämna kommentar:

Bildkod

*Skriv in koden som visas ovanför:  

ARTIKLAR
Politiska händelser 2020
Det politiska spänningsläget i västvärlden stramas åt allt mer, och klyftorna mellan de politiska blocken blir allt större. Samtidigt står världen inför flera politiska vägskäl som utlovar stor dramatik under året.