Sessam.se | Länkarkiv och Artikelkatalog  - Article Details
STATISTIK
  • Aktiva Länkar: 528
  • Väntande Länkar: 4
  • Länkar Idag: 0
  • Antal Artiklar: 39
  • Antal Kategorier: 20
  • Under Kategorier: 214

Ladda ner nya filmer från Tankafett.com gratis

Skapades: November 19, 2008 01:29:06 AM
Författare: None
Kategori: Internet: Tjänster

Du kan nu enkelt ladda ner filmer gratis från tankafett.com, denna tjänsten kostar inte dig 1 enda krona. Nya filmer läggs upp dagligen för att du som användare ska kunna ladda ner och bränna ut dem på dvd. Väljer du att ladda ner filmer som är nya (biofilmer) så är dem oftast av bra kvalité. Det går även att få svensk text till dem nya filmerna på undertexter.se om det inte redan är tillagt på filmen som du ladda ner från tankafett.com.
Nya TV-serier kan du även också hitta på tankafett.com, som även detta är gratis. Du kan ladda ner dem hetaste serierna nu som Heros, CSI, Merlin, Lost och många många fler bra serier.

TV-Serier och filmkategorier som är listade på tankafett.com
Action, Animerat, Dokumentär, Drama, Familj, Fantasy, Komedi, Krig, Kriminal, Kärlek, Sci-Fi, Skräck, Sport, Talk-Show, Thriller, Western, Äventyr. Detta är kategorierna som du har att välja mellan när du ska ladda ner nya filmer och serier från tankafett gratis.

Läs mer artiklar om tankafett.com på: Tankafett - Ladda ner film, musik och spel gratis


Så laddar du ner filmer från tankafett.com
På tankafett.com går det snabbt att ladda ner då man använder ett program som heter UTorrent. Med UTorrent så delar du med dig av den filmen som du ladda ner till andra som också vill ha den. Och detta gör andra till dig också. Programvaran UTorrent är helt gratis att ladda ner och installera på din dator. BitTorrent klienten är den mest använda över hela världen, så det är bara att ladda ner och köra! Du hitta den senaste BitTorrent klienten på UTorrent download som nu även finns på svenska.

Röstning:

Rösta på artiklen:  
 
Medeltal: 0.0 (13 Röster)

Kommentarer:

Guest:
2009-01-08 19:16:58
Nice! Äntligen fått en ordentlig beskrivning på hur jag ska göra för att ladda ner filmer :))

Guest:
2009-02-21 12:57:32
men tankafett är ju så himmla segt

Lämna kommentar:

Bildkod

*Skriv in koden som visas ovanför:  

ARTIKLAR
Politiska händelser 2020
Det politiska spänningsläget i västvärlden stramas åt allt mer, och klyftorna mellan de politiska blocken blir allt större. Samtidigt står världen inför flera politiska vägskäl som utlovar stor dramatik under året.