Sessam.se | Länkarkiv och Artikelkatalog  - Article Details
STATISTIK
  • Aktiva Länkar: 528
  • Väntande Länkar: 4
  • Länkar Idag: 0
  • Antal Artiklar: 39
  • Antal Kategorier: 20
  • Under Kategorier: 214

Fakturering för nybörjare

Skapades: October 30, 2011 03:53:01 PM
Författare: Pierre
Kategori: Ekonomi: Ekonomiprogram

Fakturering för nybörjare

Det kan vara svårt att komma igång med fakturering när det är något helt nytt – därför kommer denna artikel ge ett par tips och knep för den som precis börjat med fakturering. Det är viktigt att du har bra koll på allting från första början, när du väl kommit igång och börjat skicka ut fakturor kan det vara lite svårare att göra ändringar.

Även om man till en början kan klara sig med en fakturamall, eller till och med själv skapa fakturor i Word, Excel eller motsvarande program, rekommenderar vi att du införskaffar ett faktureringsprogram direkt i starten. Lita på oss – det kommer löna sig i längden, om det inte är så att du är helt säker på att du bara kommer behöva skicka kanske 10-20 fakturor per år, då spelar det ingen större roll om du har ett program eller inte.

Hur som helst, de flesta faktureringsprogrammen som finns tillgängliga erbjuder någon form av demoversion eller testmedlemskap, vilket gör att du kan testa flera stycken innan du bestämmer dig för vilket du vill använda. Det brukar heller inte kosta särskilt mycket att använda ett faktureringsprogram, i längden sparar du så pass mycket tid att du tjänar på det oavsett.

Om du använder dig av ett program slipper du också oroa dig för att fakturorna inte ser ut som de ska enligt Skatteverkets regler – alla seriösa faktureringsprogram gör fakturorna på sådant sätt att du inte får några som helst problem framöver. Och när du väl har kommit igång flyter allt på – smidigt och utan att du behöver lägga ner särskilt mycket tid på det!

Så om du är nybörjare på fakturering – införskaffa ett faktureringsprogram och slipp en massa onödig stress!


Röstning:

Rösta på artiklen:  
 
Medeltal: 1 (1 Röster)

Kommentarer:

Inga kommentarer än.

Lämna kommentar:

Bildkod

*Skriv in koden som visas ovanför:  

ARTIKLAR
Politiska händelser 2020
Det politiska spänningsläget i västvärlden stramas åt allt mer, och klyftorna mellan de politiska blocken blir allt större. Samtidigt står världen inför flera politiska vägskäl som utlovar stor dramatik under året.