Sessam.se | Länkarkiv och Artikelkatalog  - Submission Rules
STATISTIK
  • Aktiva Länkar: 528
  • Väntande Länkar: 5
  • Länkar Idag: 0
  • Antal Artiklar: 39
  • Antal Kategorier: 20
  • Under Kategorier: 214

Regler för att lägga till länkar och artiklar på Sessam.se

- Regler för att lägga till länk:

Allmänt
Sessam.se granskar, samt validerar alla länkar manuellt. Endast länkar till svenska sidor med innehåll godkänns.
Vid gratis länkning till din webbsida från Sessam.se ska en tillbakalänk finnas på din webbsida eller annan URL med länktitel som vi har under "Lägg till länk". Har du inte en tillbakalänk från din webbsida till Sessam.se eller annan URL som vi valt vid gratislänkning kommer din webbsida inte kunna skickas in till oss. Skulle du plocka bort tillbakalänken till Sessam.se eller till annan URL som vi valt från din webbsida kommer detta att markas automatiskt och din webbsida kommer att plockas bort. Din webbsida kommer då aldrig mer att läggas till i vårt index även om du skulle lägga till länken igen. Vi har ett flertal webbsidor i vårt nätverk, vi kommer även att ta bort din länk på dessa sidor om du försöker ta bort länken tillbaka till oss.
Din webbsida måste vara indexerad av Google, även den sidan på din domän som du placera vår länk på. När vi menar om din webbsida är indexerad av Google så menar vi att du måste minst ha PR1 på den sidan där du placera en länk till Sessam.se. Här kan du kolla din Pagerank.
När du skickar in din länk till Sessam.se så var noga när du skriver in din länkinformation. En välskriven länkinformation har mycket större chans till att bli listad än en som inte är.  Vi har rätten att neka webbsidor även om tillbakalänk förekommer.  Vi accepterar endast svensk webbsidor med svenskt innehåll. När din länk har blivit godkänd kommer den att komma upp på vald kategori. Du kommer inte att få ett mail när länken blir placerad.

- Regler för att lägga till artikel:

Allmänt
Sessam.se granskar, samt validerar alla artiklar manuellt.
När du skickar in en artikel med länkar i till Sessam.se ska 2 tillbakalänkar finns på den / dem sidorna som artiklen handlar om. En av länkarna ska länkas till http://www.sessam.se/ med länktitlen: Sessam.se - Länkarkiv och Artikelkatalog. Den andra länken ska ska vara länkad till http://www.sessam.se/submit.php med länktitlen: Lägg till länk. Har du ingen webbsida och vill endast skriva en artikel går detta bra, NoFollow kommer då att läggas till på samtliga länkar i artiklen. NoFollow menas att sökmotor-robortarna inte kommer att följa länken.
Den / dem artiklarna som du skriver och som publiceras här på Sessam.se har du själv ansvaret för, din IP sparas vid varje inloggning och publicering av artiklar. Använder någon annan webbsida din artikel som du publicerat på Sessam.se kommer källan att vara Sessam.se inte din webbsida.

När du skriver artiklel:

När du skriver och skicka in en artikel måste innehållet i texten vara unikt! Du får inte kopiera text från din egna webbsida eller någon annans. Skriv artiklen med vanliga svenska ord, använd inte konstiga uttryck eller förkortningar. En välskriven artikel har större chans att bli publicerad på Sessam.se än en som inte är det, vi gillar långa artiklar med mycket text. Reklam som affiliate länkar är tilllåtet ( endast textlänkar), inga bildbanners. Undantag är Admatch från TradeDoubler. Läs mer om hur du kan tjäna pengar på reklam i en artikel, klicka på Tjäna pengar i menyn till vänster. Sessam.se har rätt att ändra i artiklen eller att neka den helt från att bli publicerad. Du får har max 4 länkar till din webbsida från artiklen som du skriver och som bli publicerad här på Sessam.se. Var öven noga med att länka från dig egna webbsida med 2 länkar till Sessam.se, annars kommer din artikel inte att bli publicerad. Länkinformation: http://www.sessam.se/ med länktitlen: Sessam.se - Länkarkiv och Artikelkatalog. Den andra länken ska ska vara länkad till http://www.sessam.se/submit.php med länktitlen: Lägg till länk.

Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss ovanför i menyn.

ARTIKLAR
Politiska händelser 2020
Det politiska spänningsläget i västvärlden stramas åt allt mer, och klyftorna mellan de politiska blocken blir allt större. Samtidigt står världen inför flera politiska vägskäl som utlovar stor dramatik under året.